Adobe Edge zijn hulp functie

De nieuwste vervanger voor Adobe Flash is eerder in 2012 uitgebracht, maar is nog in ontwikkeling. Omdat Adobe Edge Animate een hele nieuwe aanpak heeft, is het nodig zowel gevorderde ontwerpers en programmeurs als amateurs de software eenvoudig aan te leren. Daarom hebben de ontwikkelaars een interactieve les-functie ingebouwt waar je zowel kan werken en […]

De nieuwste vervanger voor Adobe Flash is eerder in 2012 uitgebracht, maar is nog in ontwikkeling.
Omdat Adobe Edge Animate een hele nieuwe aanpak heeft, is het nodig zowel gevorderde ontwerpers en programmeurs als amateurs de software eenvoudig aan te leren.
Daarom hebben de ontwikkelaars een interactieve les-functie ingebouwt waar je zowel kan werken en lezen/kijken tegelijk. Kortweg zowat het idee dat ik in mijn gedachten had.

Ik zal dan ook grondig kijken naar deze functie en er ook meerdere elementen uit gebruiken. Dat lijkt mij een goede keuze omdat er zo ook meer uniformiteit is tussen verschillende software (mijn hulp functie is dan gerelateerd aan hun officiƫle hulpfunctie). Ook lijkt het mij zodanig slim in elkaar te zitten dat ik niet zomaar kan doen alsof het niet bestaat, ik moet absoluut de sterke punten eruit halen.

Gelukkig gaat het bij mij sterk om gamification en dat zit er nauwelijks in bij de officiƫle les-functie. Verder zie ik nog enkele zaken die naar mijn smaak ontbreken, dus ik heb ruimte om toch te vernieuwen.

Hier is een screenshot van hun interface:

 

 

 

Je kan het zelf gratis uitproberen door Edge Animate in de Adobe Creative Cloud te downloaden.

 

In mijn eigen uitwerking hou ik ook rekening met de dimensies van het kader, zodat een latere iPhone “port” makkelijk mogelijk is.

Leave Your Response

* Name, Email, Comment are Required


About Us

I recently started my higher education as a Graphic Designer and I will be running the Interactive Design part of it. That includes photography, making movies, flash animations and web design and the design of web applications.

Learn More About Us

Write For Us

Want to write an article for us? Just go for it and get your name out. The good part compared to others is that your article DOESNOT have to be exclusive, meaning you can have it on your own website too!

Read More Details